top of page
0139

Groot feest voor 5 jaar Kasteel van Sinterklaas Brugge

Een nieuw evenement: Sinterklaasland!

Kasteel van Sinterklaas Brugge opent in het najaar opnieuw zijn deuren. En dat is niet alles, want naar aanleiding van de 5de verjaardag van het evenement wordt een groot feest gevierd. Kasteel van Sinterklaas Brugge en Boudewijn Seapark gaan samenwerken voor een eenmalig evenement op zaterdag 18 november 2023. Het indoorgedeelte van het pretpark wordt voor één dag omgebouwd tot Sinterklaasland, een evenement rond onze Pieten en Sinterklaas!

Bobo’s Indoor (voor de gelegenheid omgedoopt tot de wereld van Knuffelpiet) is de reuzegrote binnenspeeltuin in Boudewijn Seapark met meer dan 10 attracties (botsauto's, draaimolen, springkussens, ...). Danspiet en Muziekpiet zorgen voor een supercoole Pietendisco. En er zijn natuurlijk ook meet & greet's met onze mascotte Knuffelpiet en het paard van Sinterklaas.

Dolfidroom met intrede van Sinterklaas

Op weg naar de overdekte Dolfidroom spot je de Pietenfanfare. In de Dolfidroom wonen de dolfijnen, zij zorgen voor een spetterend spektakel. Dankzij een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze educatieve voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen.

 

(lees verder onder de foto)
 

sinterklaasland.jpg

Hij komt, hij komt ...

De intrede van Sinterklaas wordt natuurlijk hét hoogtepunt van een bezoek aan Sinterklaasland. Het belooft een groot feest te worden met alle Kasteel van Sinterklaas-vrienden! 

 

Elke bezoeker heeft een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan twee jaar (op het moment van het bezoek). Er is daarom – net als de voorbije jaren – slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. De online verkoop start op donderdag 14 september om 20 uur via de website van Boudewijn Seapark.

 

logo_2022_pngg.png
bottom of page